Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Blog

Hier vind je jouw wekelijkse dosis informatie en inspiratie over 'Werken vanuit Talent'. Iedere week wordt er een nieuw blog gepubliceerd die jou aan het denken zet en je aanspoort om te gaan doen waar je ECHT goed in bent.

Talent Tuesday: Aanpassingsvermogen

Krijg jij energie van het onmiddellijk reageren op acute zaken? Heb jij een hekel aan voorspelbaarheid en een rigide/strakke planning?

Deze week weer een nieuwe Talent Tuesday en wanneer jij je herkent in mijn verhaal is de kans groot dat jij beschikt over het talent: Aanpassingsvermogen.

Lees verder

Talent Tuesday: Onpartijdigheid

Houd jij er van om dingen op exact dezelfde eerlijke manier te doen? Houd jij er niet van wanneer mensen een oneerlijk voordeel hebben vanwege hun connecties of hun achtergrond? En ben jij meer geïnteresseerd in de behoeften van de groep dan in de individuele wensen?

Lees verder

Talent Tuesday: Analytisch

Deze week in Talent Tuesday: het talent Analytisch

Wordt jij omschreven als wetenschapper, feiten-zoeker of logisch nadenker? En heb jij een hekel aan dingen die niet bewezen zijn of kunnen worden? Grote kans dat jij over het talent Analytisch beschikt.

Lees verder

Talent Tuesday: Communicatie

Ben jij diegene die de rol van Presentator op je neemt? Die goed een verhaal kan vertellen en in staat is om de aandacht van mensen te trekken?

Het talent van vandaag: Communicatie!

Lees verder

Talent Tuesday: Saamhorigheid (5 mei editie)

Vandaag is het 5 mei. Normaal gesproken een dag waarop grote groepen mensen bij elkaar samen komen en verbonden worden met elkaar. Geniet jij ook altijd zo van dagen waarop je alle verschillende individuen kan samen brengen?

Daarom vandaag in Talent Tuesday: het talent Saamhorigheid!

Lees verder

Over Annemiek


In 2015 is zij afgestudeerd als Gedragsdeskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna zij enkele jaren werkervaring heeft op gedaan. In 2020 is zij opgeleid tot gecertificeerd CliftonStrengths Coach en laat zij mensen werken vanuit hun natuurlijke talenten, waardoor men meer flow, plezier en energie haalt uit het werk en het leven.

Wil jij met Annemiek samenwerken? Neem dan hier contact op.

Volg Annemiek

Quote van de Maand