Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Blog

Hier vind je jouw wekelijkse dosis informatie en inspiratie over 'Werken vanuit Talent'. Iedere week wordt er een nieuw blog gepubliceerd die jou aan het denken zet en je aanspoort om te gaan doen waar je ECHT goed in bent.

Talent Tuesday: Focus

Focus, focus, focus: een woord dat je tegenwoordig overal hoort. Maar wat betekent het als jij over het talent Focus beschikt?

In Talent Tuesday zetten we deze week de spotlight op het talent Focus.

Lees verder

Talent Tuesday: Ideeënvorming

Ben jij iemand die non-stop ideeën in zijn hoofd heeft? Of als iemand een probleem bij jou voorlegt, je direct honderden oplossingen of alternatieven in je hoofd hebt?

Deze week in Talent Tuesday: Ideeënvorming.

Lees verder

Talent Tuesday: Harmonie

Leuk dat jij mijn blog weer leest! Deze week in Talent Tuesday het talent: Harmonie!

Ben jij diegene die een hekel heeft aan conflicten en neem jij altijd de rol van vredestichter aan? Dan kan beschik jij waarschijnlijk over het talent Harmonie!

Lees verder

Talent Tuesday: Actiegerichtheid

Dit is de eerste blog in mijn nieuwe reeks: ‘Talent Tuesday’.

Iedere dinsdag zal ik één talent uitlichten en het talent het podium geven dat dit talent verdient.

De reeks start ik met het talent: Actiegerichtheid.

Mensen met dit talent herken je doordat zij goed in staat zijn om ideeën om te zetten in acties. Dit zijn de mensen in de vergadering die zeggen: “En wat gaan we nu doen om te starten?” Ze worden door anderen ook vaak als ongeduldig bestempeld. Ze zijn altijd bezig met in beweging komen en hebben een hekel aan wachten en tijd verspillen.

Lees verder

Lig jij nog op koers?

Het is alweer enkele weken geleden dat 2020 is begonnen. Lig jij nog op koers om jouw doelen van dit jaar te bereiken? ...

Lees verder

Over Annemiek


In 2015 is zij afgestudeerd als Gedragsdeskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna zij enkele jaren werkervaring heeft op gedaan. In 2020 is zij opgeleid tot gecertificeerd CliftonStrengths Coach en laat zij mensen werken vanuit hun natuurlijke talenten, waardoor men meer flow, plezier en energie haalt uit het werk en het leven.

Wil jij met Annemiek samenwerken? Neem dan hier contact op.

Volg Annemiek

Quote van de Maand