Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Blog

Hier vind je jouw wekelijkse dosis informatie en inspiratie over 'Werken vanuit Talent'. Iedere week wordt er een nieuw blog gepubliceerd die jou aan het denken zet en je aanspoort om te gaan doen waar je ECHT goed in bent.

Talent Tuesday: Saamhorigheid (5 mei editie)

Vandaag is het 5 mei. Normaal gesproken een dag waarop grote groepen mensen bij elkaar samen komen en verbonden worden met elkaar. Geniet jij ook altijd zo van dagen waarop je alle verschillende individuen kan samen brengen?


Daarom vandaag in Talent Tuesday: het talent Saamhorigheid!


Mensen met het talent Saamhorigheid kunnen hun talent normaal gesproken op dagen als deze goed gebruiken! Zij zijn diegene die er voor zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt. Hier ligt een fundamentele overtuiging onder dat alle mensen even belangrijk zijn en ze hebben dan ook een hekel aan ‘kliekjes’. Zij richten zich op diegene die op de achtergrond staat of terughoudend is en door aandacht en een praatje betrekken ze diegene bij de groep.


In deze tijd waarin we niet met grote groepen mensen bij elkaar mogen zijn, kan het zijn dat jij je niet comfortabel voelt. Om jouw talent vandaag toch in te zetten wil ik je uitdagen met de volgende challenge: Kijk of je iemand die zich vandaag eenzaam en buitengesloten voelt kan meenemen in jouw activiteiten. Misschien kunnen jullie online een spel met meerdere mensen spelen bijvoorbeeld? Of via facetime een borrel drinken met elkaar op de vrijheid?


Ik hoop dat iedereen wat van dit talent meeneemt vandaag. Laten we anderen accepteren zoals ze zijn en straks als we elkaar weer mogen zien; omarmen en een dikke knuffel geven.


Tot volgende week!

Annemiek Koudijs

Over Annemiek


In 2015 is zij afgestudeerd als Gedragsdeskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna zij enkele jaren werkervaring heeft op gedaan. In 2020 is zij opgeleid tot gecertificeerd CliftonStrengths Coach en laat zij mensen werken vanuit hun natuurlijke talenten, waardoor men meer flow, plezier en energie haalt uit het werk en het leven.

Wil jij met Annemiek samenwerken? Neem dan hier contact op.

Volg Annemiek

Quote van de Maand