Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Blog

Hier vind je jouw wekelijkse dosis informatie en inspiratie over 'Werken vanuit Talent'. Iedere week wordt er een nieuw blog gepubliceerd die jou aan het denken zet en je aanspoort om te gaan doen waar je ECHT goed in bent.

Talent Tuesday: Communicatie

Ben jij diegene die de rol van Presentator op je neemt? Die goed een verhaal kan vertellen en in staat is om de aandacht van mensen te trekken?


Het talent van vandaag: Communicatie!


Wanneer jij over dit talent beschikt voel jij je comfortabel bij het vertellen of presenteren van een verhaal aan anderen, maar ook help jij anderen om hun gedachten en ideeën op een boeiende manier te uiten.


Jij houdt er niet van om te horen dat je teveel praat.


Jij komt het beste tot je recht in een omgeving waar jij de mogelijkheid hebt om met andere mensen te praten en waar ruimte is om jouw boodschap te verfijnen, zodat het de meeste betekenisvolle impact heeft.


Jij behaalt succes met dit talent omdat je belangrijke boodschappen weet over te brengen.


Om jouw talent tot ontwikkelen tot een sterke kant wil ik je uitdagen met de volgende challenge: Wanneer jij een presentatie geeft of een verhaal vertelt, houdt je publiek dan goed in de gaten. Kijk hoe zij reageren op wat je zegt en wat hen enthousiast maakt. Onthoud met name welke woorden en zinnen hun aandacht trokken. Pas je presentaties, gespreken en toespraken aan om de aandacht te vestigen op deze kernwoorden- en zinnen. Woorden zijn een waardevol middel voor je. Gebruik ze verstandig en houd in de gaten welke indruk ze maken! Ik wil je heel veel succes wensen met de challenge.


Ben jij nou iemand die houdt van feiten en data? Lees dan volgende week weer mijn blog!

Liefs, Annemiek Koudijs

Over Annemiek


In 2015 is zij afgestudeerd als Gedragsdeskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna zij enkele jaren werkervaring heeft op gedaan. In 2020 is zij opgeleid tot gecertificeerd CliftonStrengths Coach en laat zij mensen werken vanuit hun natuurlijke talenten, waardoor men meer flow, plezier en energie haalt uit het werk en het leven.

Wil jij met Annemiek samenwerken? Neem dan hier contact op.

Volg Annemiek

Quote van de Maand