Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Blog

Hier vind je jouw wekelijkse dosis informatie en inspiratie over 'Werken vanuit Talent'. Iedere week wordt er een nieuw blog gepubliceerd die jou aan het denken zet en je aanspoort om te gaan doen waar je ECHT goed in bent.

Talent Tuesday: Analytisch

Deze week in Talent Tuesday: het talent Analytisch


Wordt jij omschreven als wetenschapper, feiten-zoeker of logisch nadenker? En heb jij een hekel aan dingen die niet bewezen zijn of kunnen worden? Grote kans dat jij over het talent Analytisch beschikt.

Dit talent zorgt er voor dat jij objectief kan nadenken over emotionele problemen. Jij maakt gebruik van een logische en objectieve aanpak. Bij complexe problemen ben jij in staat om dit terug te brengen naar eenvoud, zodat andere mensen dit ook goed begrijpen.


Jouw objectieve en op feiten gebaseerde besluitvorming kan sceptisch of kritisch overkomen. Houd er rekening mee dat anderen emotionele, subjectieve en persoonlijke meningen hebben en dat hun input even waardevol is als die van jou!


Om jouw talent verder te ontwikkelen wil ik je uitdagen met de volgende challenge: Vertel aan anderen hoe jij tot jouw besluitvorming bent gekomen. Door anderen in jouw gedachtegang mee te nemen, gaan mensen jou beter begrijpen, kunnen ze makkelijker met jou samenwerken en zullen ze jouw processen en motieven eerder vertrouwen.


Wil je nog meer feiten weten over dit talent? Neem dan contact met mij op! Dat kan op het mailadres: info@koudijsgedragsdeskundige.nl of via het contactformulier op de website.

Ik hoop je volgende week weer te zien!

Annemiek Koudijs

Over Annemiek


In 2015 is zij afgestudeerd als Gedragsdeskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna zij enkele jaren werkervaring heeft op gedaan. In 2020 is zij opgeleid tot gecertificeerd CliftonStrengths Coach en laat zij mensen werken vanuit hun natuurlijke talenten, waardoor men meer flow, plezier en energie haalt uit het werk en het leven.

Wil jij met Annemiek samenwerken? Neem dan hier contact op.

Volg Annemiek

Quote van de Maand