Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Aanbevelingen

David Eskes, Rayon Manager

's Heeren Loo

Afgelopen twee jaar (2017-2019) met groot plezier samengewerkt met Annemiek die ik heb leren kennen als een toegankelijke ervaren gedragsdeskundige waar je uitstekend mee kunt samenwerken. Een echte professional en een collega die ik meteen zou bellen als ik op zoek zou zijn naar een gedragskundige met kennis van de SGLVB doelgroep. Samen met Annemiek veel (potentiële) cliënten gesproken en onafhankelijk van niveau of aard van de problematiek (psychiatrie, verslaving, SGLVB, SGG) altijd een goed gesprek kunnen hebben waarin ze een luisterend oor bood maar ook duidelijk maakte wat we wel of niet voor een client konden betekenen. Maar ook haar kwaliteiten ten aanzien van het doorgronden van organisaties, het analyseren samenwerkingsvraagstukken of functioneren van personen of teams mogen niet onbenoemd blijven.

Maaike, Deelneemster 'Discover your Talent'

Annemiek is een enthousiaste coach die haar kennis en kunde graag inzet om je verder te helpen.

Ik heb bij Annemiek het programma: Discover your talent gevolgd. De uitkomst van de CliftonStrenghtstest geeft goed weer welke talenten je bij je draagt. Je krijgt hierdoor inzicht in jouw sterke punten.

Ik vond mijn uitkomst verhelderend en herkenbaar. Annemiek is een professional die tijd en ruimte voor je neemt. Ze kan de uitkomst goed vertalen en je verder helpen te onderzoeken hoe je het op een positieve manier kan inzetten in je huidige situatie.

Voor mij een mooie leidraad.

Ik kan je Annemiek van harte aanbevelen wanneer je wilt onderzoeken welke talenten dichtbij je liggen en deze wilt gaan inzetten in je leven. Het gaat je zeker inzichten opleveren!

Merith, Deelneemster 'Discover your Talent'

Ik ben bezig met het professionaliseren van mijn bedrijf en liep al tijden tegen het probleem aan dat ik het moeilijk vind om goed te omschrijven waar ik goed en uniek in ben ten opzichte van andere ondernemers in hetzelfde vakgebied. Annemiek kwam vervolgens met de tip om een CliftonStrengths assessment te doen. Hieruit kwamen mijn vijf sterkste talenten naar voren, heel leuk!

In het gesprek met Annemiek na afloop van de test hebben we samen gekeken hoe ik deze talenten in het dagelijks leven, dan wel bewust of onbewust, inzet en benut. In dit gesprek legde Annemiek ook uit hoe talenten samenwerken, wat eventuele valkuilen zijn bij (een combinatie van) talenten en hoe ik de uitkomst van het assessment kan gebruiken voor het omschrijven van mijzelf als ondernemer.

Ik zou het coachingstraject aanbevelen bij mede-ondernemers die ook struggelen met het omschrijven van hun eigen krachten, maar ook zeker bij eenieder die nieuwsgierig is naar zijn of haar talenten. Annemiek legt met onwijs veel enthousiasme heel duidelijk uit hoe je de resultaten moet interpreteren én hoe je deze vervolgens kunt toepassen. Al met al vond ik het heel interessant en leerzaam!

Laura, Deelneemster 'Discover your Talent'

Dankzij het CliftonStrengths assessment heb ik veel waardevolle inzichten over mijzelf gekregen! Ik heb het altijd lastig gevonden om mijn ‘’talenten’’ te zien en te benoemen. Laat staan om deze (bewust) in te zetten. Door het maken van het assessment, de uitkomsten ervan en het gesprek met Annemiek heb ik veel waardevolle en bruikbare informatie gekregen. Zo had ik er zelf nog nooit naar gekeken en dit was mij ook niet gelukt zonder het assessment en Annemiek.


Door het verdiepende gesprek met Annemiek werden de uitkomsten van het assessment nog duidelijker. Annemiek geeft namelijk heldere voorbeelden, (praktische) tips en helpt mij op weg om zelf de uitkomsten van het assessment volledig te begrijpen. Ze stelt gerichte vragen en helpt mij hoe ik mijn talenten kan begrijpen, hoe ze samenhangen en hoe ik ze het best kan benutten. Annemiek is enthousiast, neemt alle tijd voor je en werkt vanuit een positieve benadering.


Ik zou een coaching traject aan iedereen aanbevelen die meer inzichten in zichzelf (en daardoor ook in anderen) wil krijgen. Het heeft mij namelijk heel erg geholpen in de ‘zoektocht’ naar wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dat doe. Daarnaast weet ik nu ook beter onder woorden te brengen wie ík ben en wat mijn talenten zijn, wat mij bijvoorbeeld helpt tijdens sollicitatiegesprekken. Ook weet ik veel beter wat ik wel en niet zou willen (zowel op werkgebied als privé) en waar ik happy van word!

Liesbeth, deelneemster 'Discover your Talent' teamsessie.

Ik vond Annemiek als trainer opgewekt en rustig, ze had zich goed voorbereid en ik was toegangelijk voor vragen en opmerking. Ik vond het een fijne sessie!

Kiek, deelneemster 'Discover your talent' teamsessie

Annemiek heeft ons aan het begin van het jaar een positieve boost gegeven met de teamsessie. Helaas konden we niet fysiek bij elkaar komen, maar ik vond het 120 minuten lang boeiend. Dit kwam door de afwisseling van video, gezamenlijk gesprek aan gaan en het gebruik van break-out rooms. Het was dus écht interactief en ik kon merken dat Annemiek de betekenis van de talenten goed kent. Ze kon een heldere uitleg geven en verbanden leggen. Nu ik de andere talenten weet van mijn collega's, wil ik mijzelf ook uitdagen om (meer) gebruik te maken van de talenten van de anderen!

Mireille, deelneemster 'Discover your Talent' teamsessie

Een inspirerende ochtend met een positieve insteek om elkaars krachtbronnen te leren kennen en benutten.

Astrid, deelneemster 'Discover your Talent' teamsessie

Ik vond het een ontzettend leuke en inspirerende ochtend. Ik heb er veel van opgestoken, vooral ook over samenwerking met een paar collega's en waarom ik hen zo goed begrijp op sommige punten. Annemiek deed het super leuk en weldoordacht. Zelfs online was het afwisselend en duidelijk goed voorbereid. De begeleiding van Annemiek heb ik als fijn ervaren.

Naomi, deelneemster 'Discover your Talent' teamsessie

Ik vond de training op een leuk en creatieve manier gegeven. Een goede afwisseling tussen luisteren en actief meedoen. Annemiek brengt het leuk en duidelijk waardoor je als deelnemer betrokken raakt bij de training. Ik zou het leuk vinden om nog meer tijd te hebben om samen de gezamenlijke resultaten te bespreken en hiervan te leren.