Annemiek Koudijs

Jouw persoonlijke coach op het gebied van 'Werken vanuit Talent'

Werken vanuit Talent voor Bedrijven


Stel je voor wat er zou gebeuren als ieder lid van jouw team gaat doen waar hij van nature het allerbeste in is, dat iedereen elkaars talenten kent, waardeert en benut ...

Dan ontstaat er een situatie waar jouw team optimaal gebruik maakt van zijn mogelijkheden. Prestaties gaan omhoog, mensen zullen meer flow en plezier ervaren en ze zullen zich meer verbonden voelen met jouw bedrijf. Dit traject heeft niet enkel een positief effect op de werksfeer, maar ook op de prestaties en de engagement van jouw werknemers.

Omdat ieder bedrijf een verschillend doel heeft en een andere aanpak vraagt zal het traject voor jouw bedrijf op maat gemaakt worden. Het traject zal onder andere bestaan uit: Het talent-assesment, een indvidueel gesprek met de manager, een overzicht van alle talenten van de werknemers en verschillende teamsessies.

Om optimaal gebruik te maken van de talenten van jouw werknemers is het belangrijk dat zij hun talenten herkennen, begrijpen en benutten. Om deze reden is het zeer aan te raden ieder individu een gesprek met een Strengths-coach te laten voeren.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op!